Het proces

WorthPosting

Worthposting verzorgt, ontwikkelt en onderhoudt professionele websites voor ( MKB ) bedrijven. Hierbij kijken we precies naar wat het bedrijf het beste past. Zoals de motto van Worthposting: ‘een professionele website is het online visitekaartje van je bedrijf’ al zegt, gaat het ons vooral om de sfeer van de website en hoe die aansluit op jouw bedrijf! Tegenwoordig is een website cruciaal voor een bedrijf en leidt tot prachtige resultaten! Wij zijn van mening dat bedrijven geld en naamsbekendheid op de tafel laten liggen door geen of een onverzorgde website te hebben. 

We spreken je graag om te bekijken hoe een website jouw bedrijf kan laten ‘boomen’!

Het Proces

Zoals net genoemd gaat het bij Worthposting enorm om de sfeer en de boodschap die we bij een website willen overbrengen, hierbij komen een heleboel dingen aan bod. Welke kleuren gebruiken we? Hoe kunnen we zorgen dat de website er professioneel maar toch energiek uitziet? en natuurlijk Hoe kunnen we de website zò maken dat het direct positieve effecten heeft op het bedrijf? We maken de websites in WordPress, dit zodat we de website dan zo snel mogelijk live kunnen hebben en het overzichtelijk blijft voor het bedrijf! Om te zorgen dat we aan al deze punten voldoen, gaan we als volgt te werk:

Door een telefonisch gesprek zullen wij precies in kaart brengen waar het bedrijf behoefte aan heeft! dingen die hierbij aan bod komen zijn: Wat wil het bedrijf bereiken met de website? Hoe snel wilt zij de website opgeleverd hebben? Op basis van dit gesprek zullen wij volledig volgens de wensen van het bedrijf te werk gaan.

This is where it all begins! Hier begint onze passie: het creëren van waarde voor het bedrijf. We zullen met de input die we van het bedrijf hebben gekregen, een prototype opleveren van hoe wij vinden dat de website opgezet moet worden om precies te voldoen aan de wensen van jouw bedrijf! Op basis van dit geeft het bedrijf feedback die wij verwerken in stap 3.

Nadat we overeen zijn gekomen over de ‘look and feel’ van de website, zal Worthposting de website maken en op te zetten. In dit proces wordt de content voor de website opgeleverd door het bedrijf. Bij deze stap zorgen wij dat de ‘look and feel’ van de website perfect is. We maken de website zò dat de website precies voldoet aan de doelen van het bedrijf!

De ‘final touches’ worden gedaan en de website gaat live en wordt opgeleverd aan het bedrijf! Vanuit hier bepalen we of er behoefte is aan een onderhoudspakket en tegen welke voorwaarden. Nog één laatste check aan de hand van een telefoongesprek en de website is klaar!

Wij gaan graag met je in gesprek! Laten we samen kijken wat een website jouw bedrijf kan bieden!

Een visuele weergave van het proces van WorthPosting