Resultaatgerichte website laten maken

Op zoek naar een websitebureau dat verder gaat dan een mooi design? Zoek niet verder! Bij WorthPosting gaan we altijd voor echte resultaten. De tijden van websites die niets uitvoeren en geen zichtbare resultaten opleveren zijn voorbij. Met een maatwerk website, aangepast op jouw huisstijl en unieke benodigdheden sta je online sterker dan ooit.

Vandaag nog aan de slag?

Klaar voor een nieuwe website?  Neem vandaag nog contact op en we gaan zo snel mogelijk aan de slag!

Maatwerk Websites

Bij WorthPosting gaan we verder dan de standaard. We creëren maatwerk websites die perfect passen bij jouw bedrijfsidentiteit en doelen. Op deze manier behalen we overvloedige resultaten door een website te bouwen die uniek is, opvalt en jouw verhaal vertelt.

Maatwerk modules

Online verkopen wordt niet makkelijker dan met een krachtige, geoptimaliseerde webshop waar het enige dat je zelf moet doen, het verzenden van de producten is. Een maatwerk webshop is aangepast aan jouw bedrijf én jouw klanten.

Staat die van jou er niet tussen?

Geen zorgen! Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. In principe is alles mogelijk. Neem contact op of plan een afspraak voor meer informatie over de modules.

Abonnementen

Geautomatiseerde abonnementen via de website zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de administratieve zaken.

Donatiesysteem

Gaat het regelen van donaties nog handmatig bij jouw stichting? Met deze module heb je donaties via de website in een overzichtelijk dashboard.

Blog-/nieuwspagina

Content is het nieuwe goud. Een blog- of nieuwspagina geeft je website een levendige uitstraling én je fans blijven op de hoogte van ontwikkelingen.

Formulieren

Standaard formulieren voor contact. Geavanceerde formulieren voor bijvoorbeeld offerte aanvraag met duidelijke stappen en flows.

Portalen

Soms heb je net iets meer nodig om je klanten te bedienen. Een portaal om in te loggen kan je veel tijd besparen en overzicht brengen voor je klanten.

API koppelingen

Heb je een extern programma, zoals een database, die moet communiceren met je website? Dan gaat dit door middel van API koppelingen. 

Staat die van jou er niet tussen?

Geen zorgen! Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. In principe is alles mogelijk. Neem contact op of plan een afspraak voor meer informatie over de modules.

Onze Aanpak

Een goed proces leidt tot een goede uitkomst. In onze ervaring hebben we gemerkt dat het bouwen van websites voor bedrijven het meest soepel en effectief verloopt als er een overzichtelijke standaard werkwijze is. Op die manier weten we allemaal waar de focus ligt op een bepaald punt tijdens het project. 

1

Kennismaking

Deze eerste fase is misschien wel de belangrijkste. Hier wordt het fundament gelegd voor onze samenwerking en het doel is om inzicht te krijgen in je onderneming, je klanten, je doelen en je visie. Op deze manier kunnen wij precies in het jasje van je bedrijf stappen en zo de beste overwegingen maken voor je nieuwe website.

2

Ontwerp & Wireframing

Voordat we beginnen met het bouwen van je nieuwe website, moeten we eerst een gezamenlijk beeld krijgen van welke features die moet hebben, welke informatie het belangrijkst is om weer te geven en natuurlijk hoe die eruit moet zien. Dat laatste doen we door middel van een techniek die wireframing heet. Wireframing is eigenlijk heel simpel gezegd het ontwikkelen van de uitstraling en de gebruikerservaring. Een concept dus!

3

Ontwikkeling

De naam zegt het al: we gaan beginnen! Nu is het moment om het idee om te toveren in een echte website. Vaak is het zo dat er, ondanks dat we een plan hebben gemaakt, aanpassingen aan het ontwerp worden gedaan tijdens deze fase. Dat is geen probleem en uiteraard zijn we flexibel. We hebben een duidelijke visie en de uitkomst van deze één na laatste stap is dan ook een prachtige en functionele website die klaar staat om resultaten te genereren!

4

Lancering & Monitoring

De puntjes zijn op de i gezet en de website staat live, super dan zijn we klaar! Of niet? De website is inderdaad klaar en de resultaten stromen binnen, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Alle stappen hiervoor zijn uitgevoerd in een 'gesloten' omgeving. Om prestaties te optimaliseren in de 'echte' wereld kan er gebruik worden gemaakt van uitgebreide dashboards met statistieken.

Een krachtig en customizable systeem

De enige manier waarop we alles preciés naar jouw wens kunnen maken is met een technologie die daarop aansluit. Een platform dat eindeloze mogelijkheden biedt voor customization en óók nog eens veilig en snel is. Maak kennis met WordPress, het systeem waarmee een simpele website binnen een dag gemaakt is en tegelijkertijd genoeg functionaliteiten bezit om elk (ja elk) idee tot realiteit te maken.  

Een aantal voordelen van WordPress

WordPress is het meest gebruikte platform ter wereld voor het bouwen van websites. Er wordt geschat dat 40% van alle websites gebouwd is met WordPress. Zo’n marktaandeel krijg je niet zomaar en brengt ook veel verantwoordelijkheid met zich mee.

Een van de meest gestelde vragen na afronding van een website voor een klant die we krijgen is:

“En kan ik het ook zelf aanpassen?”

Waar op wij antwoorden: 

“Absoluut kan dat, kijk maar even mee!”

Het ding met WordPress is dat het zich aanpast aan jouw capaciteiten. Het heeft alle tools om een geavanceerd bedrijfsportaal te maken maar je moet deze tools weten te vinden. 

Door middel van gebruikersvriendelijke systemen kun je zelf zeer gemakkelijk tekstuele en grafische aanpassingen uitvoeren aan jouw website.  

Google maakt de rangorde van zoekresultaten door middel van geavanceerde computer algoritmes. Hoe die algoritmes precies werken is onbekend, maar wat we wel weten is dat WordPress het goed doet op dit gebied. 

SEO ofwel Search Engine Optimization staat voor de technieken om jouw website hoger in deze rangorde te krijgen in de zoekresultaten. Door WordPress te gebruiken in combinatie met andere tools sta je al 1-0 voor!

 

Dat beveiliging belangrijk is dat snappen we allemaal. Je hebt niets aan je website als die overgenomen wordt door hackers. WordPress biedt talloze opties om je website sterk te beveiligen.

Snelheid weten echter minder mensen het belang van op een website.

Stel je eens voor: je zit te surfen op een website en je wilt graag een pagina bekijken. De pagina duurt wel eventjes om te laden, hoe lang blijf jij wachten?

Uiteraard hangt dit af van de informatie die je zoekt maar het idee is duidelijk: hoe sneller je website, hoe minder reden je bezoekers geeft om je website te verlaten!

Virtuele kop koffie drinken?

Laten we eens een keertje kletsen over hoe WorthPosting jouw bedrijf meer klanten en minder zorgen kan brengen